10 mei 2024
Thumbnail voor Eerste Reisbizz Society event: Aandacht, gezondheid, bewustzijn en duurzaamheid centraal

Eerste Reisbizz Society event: Aandacht, gezondheid, bewustzijn en duurzaamheid centraal

SCHIPHOL - Reismedia, uitgever van het Reisbizz Magazine en Reisbizz.nl, heeft tijdens de zomermaanden de Reisbizz Society gelanceerd. Met dit initiatief wil het Reisbizz team de verbinding tussen reisagenten en ZRA’s aan de ene en leveranciers aan de andere kant versterken. In de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine vertellen we hier alles over.


Het nieuwe initiatief past goed bij het DNA van Reisbizz.nl en Reisbizz Magazine. “Aandacht,  gezondheid, bewustzijn en kennisoverdracht zijn belangrijke kernwoorden binnen de society. Door bijeenkomsten te organiseren waarin genoemde thema’s centraal staan willen we verbinding en gesprekken op gang brengen tussen leveranciers en wederverkopers”, aldus Reisbizz-hoofdredacteur Natasja Hoogstede.

Het eerste Reisbizz Society event vindt plaats op 11 oktober. Tijdens deze dag ontmoeten we elkaar in het Zuid-Hollandse Gorinchem, uitgeroepen tot mooiste vestingstad van Nederland. Ons programma houden we nog even geheim. Dit eerste event is eenmalig kosteloos bij te wonen en alleen voor reisagenten, reisbureau medewerkers en ZRA’s, dus meld je snel aan.

Tijdens deze evenementdagen staan ook onze partners centraal, zoals Gold Partner EURAM. In Reisbizz Magazine stelden wij Vincent Hekkert en Daniëlle Goedkoop wat vragen.

Wat sprak jullie zo aan in het concept van de Reisbizz Society?
“EURAM werkt strikt B2B en met alles wat we doen stellen we de reisprofessional centraal. Zij zijn tenslotte dé gebruikers van ons platform. De Reisbizz Society focust niet alleen op de zakelijke kant van het contact, maar biedt ook de kans om een persoonlijker contact te ontwikkelen. De afgelopen 2,5 jaar heeft laten zien hoe belangrijk goed partnerschap is, op alle vlakken.”

Wil je meer weten over het eerste event, onze partners en het Reisbizz team? Lees dan het hele artikel waar het gehele team zich voorstelt en we ook partners Coby van Dongen en Yvonne Halderman aan het woord laten.

Meld je ook aan voor onze Reisbizz Society pagina op Facebook en blijf op de hoogte van alle activiteiten op ons platform.