10 mei 2024
Thumbnail voor Ellen Wigbers aan de slag bij The Travel Club: ‘Trots dat ik weer onderdeel mag zijn van het team’

Ellen Wigbers aan de slag bij The Travel Club: ‘Trots dat ik weer onderdeel mag zijn van het team’

ZWOLLE - Na drie jaar als Marketing Manager bij Untamed Travelling te hebben gewerkt, start er voor Ellen Wigbers een nieuw avontuur. Vanaf morgen keert Ellen weer terug bij The Travel Club en gaat ze aan de slag als Marketing & Productmanager. In gesprek met Reisbizz.nl vertelt ze over het nieuwe vervolg in haar carrière.


Inmiddels is Ellen 25 jaar actief in de reisbranche en heeft ze de industrie van verschillende kanten gezien. “Van zakenreismedewerkster tot consolidator en van groepsreizen samenstellen tot productmanager.” Zo heeft ze 11 jaar gewerkt bij VakantieXperts en bijna zes jaar bij Carlson Wagonlit Travel. Voor haar tijd bij Untamed Travelling werkte Ellen al eerder bij The Travel Club als productmanager, voor vier jaar. “Ik ben altijd in contact gebleven met collega’s en ZRA’s van The Travel Club. Martine (de Knoop, directie) en ik kwamen met elkaar in gesprek en zo ben ik daar weer terecht gekomen.”

In haar nieuwe functie gaat Ellen eerst samen met collega’s van de product- en marketingafdelingen verder aan de slag met het optimaliseren van het huidige product aanbod. “Mijn focus ligt hierbij op synergie en draagvlak, maar ik zal ook zeker kijken naar nieuwe mogelijkheden om The Travel club nog beter op de kaart te zetten. Er staat al een sterk hoofdkantoorteam op de afdeling product bestaande uit Danielle Offermans, Ellen Beers en Yvonne Bijsterveld en ik ben trots dat ik daar weer onderdeel van mag zijn.”

Synergie
Volgens Ellen ligt er door de toevoeging van The Travel Company, het uitrollen van de reisbureauformule en het onderdeel zijn van de Book-it groep veel uitdaging voor The Travel Club op het gebied van groei. “Ook zaken zoals duurzaamheid en het NDC-vraagstuk zullen bij mij en mijn collega’s de nodige aandacht vragen. Deze dynamische omgeving biedt veel groeimogelijkheden en dat is een grote motivatie voor mij.”

Ellen heeft vooral erg veel zin om vanaf morgen aan de slag te gaan in haar nieuwe functie. “Mijn gevoel is erg goed en ik kijk er naar uit om samen te werken met bekende en nieuwe mensen.”