11 mei 2024
Thumbnail voor Faillissement voor Worldwide Travel Group

Faillissement voor Worldwide Travel Group

AMSTERDAM - Worldwide Travel Group BV is op 23 november 2021 failliet verklaard. De reisorganisatie handelde onder Pacific Island Travel, BOTG, Cheepcampers.nl en Impala Tours en is gevestigd in Amsterdam. Worldwide Travel Group had haar deelnemerschap aan SGR per 16 juni 2021 beëindigd.


Degenen die voor 16 juni een reis geboekt hebben bij de reisorganisatie of een voucher met SGR-garantie hebben, ontvangen binnenkort een bericht van de SGR over de vervolgprocedure. De SGR is nog in afwachting van de klantgegevens en alle overige informatie. De SGR adviseert dringend geen betalingen meer te doen aan de Worldwide Travel Group.

Duurzaam karakter
De Nederlandse touroperator is opgericht in 1993 door Rob Kusters en specialiseerde zich in op maat gemaakte reizen. Worldwide Travel Group probeerde het duurzame karakter van de gemaakte reizen zoveel mogelijk te bevorderen en de negatieve effecten terug te dringen. Het team bestond uit zes waaronder vier travel experts.

Zodra de SGR inzicht heeft in de informatie van de touroperator, worden klanten individueel geïnformeerd. De SGR roept op om geduldig af te wachten en de website in de gaten te houden voor de laatste updates.