19 juli 2024
Thumbnail voor Fiona van Rhenen viert 12,5-jarig jubileum bij Reisburo Cerimovic: ‘Echt in het zonnetje gezet’

Fiona van Rhenen viert 12,5-jarig jubileum bij Reisburo Cerimovic: ‘Echt in het zonnetje gezet’

BILTHOVEN - Fiona van Rhenen viert een mooi mijlpaal bij Reisburo Cerimovic in Bilthoven. De 34-jarige Fiona is namelijk 12,5 jaar in dienst bij het reisbureau. Voor Reisbizz reden om haar over de afgelopen 12,5 jaar te vragen. “Hierdoor vind ik het werk ook na zoveel jaar nog steeds leuk.”


In 2009 studeerde Fiona af van haar studie HTRO, waarna ze veel heeft gesolliciteerd. Maar ze kon niet direct een baan vinden. “Vaak werd gevraagd om ervaring en dat had ik (nog) niet”, vertelt Fiona. Ze is een jaar buiten de branche gaan werken. “Toen in 2010 een vacature vrijkwam bij – toen nog – VakantieXperts Bilthoven van Annemieke Tinssen, greep ik mijn kans. Na twee gesprekken kreeg ik het goede nieuws dat ik was aangenomen. Eigenlijk is dit dus mijn eerste baan in de reiswereld en ik ben nooit meer weggegaan.”

Voorbij gevlogen
Die 12,5 jaar zijn voor Fiona voorbij gevlogen. Binnen het reisbureau zijn er de afgelopen jaren veel veranderingen geweest. “Nadat ik er één jaar werkte, nam Mejasa Cerimovic het reisbureau over. Verder zijn wij in 2016 verhuisd naar een groter pand in Bilthoven. En natuurlijk was daar het hele coronaverhaal waardoor wij niet langer VakantieXperts zijn. Maar mijn functie binnen het reisbureau is eigenlijk al jaren onveranderd.” Volgens Fiona is Reisburo Cerimovic een ontzettend leuk reisbureau met veel uitdagingen. “Hierdoor vind ik het werk ook na 12,5 jaar nog steeds leuk. Waar ik binnenkwam met weinig reiservaring, kan ik nu wel zeggen dat ik zeer ervaren ben. Zelf heb ik veel gereisd, maar ook met studiereizen heb ik veel mogen zien.”

Hoogtepunten
Fiona vindt het lastig om één hoogtepunt te benoemen in haar 12,5 jaar bij Reisburo Cerimovic. “De verkiezingen waarbij we het beste reisbureau van de provincie Utrecht en het derde beste reisbureau van Nederland werden, is er zeker één van. Om samen met het team aan deze verkiezingen mee te doen, was echt heel erg leuk. Ook mijn promotie naar filiaalmanager was een hoogtepunt. Voor mij was dit echt een blijk van vertrouwen van Mejasa naar mij toe.”

Reisburo Cerimovic boekt vooral veel maatwerk. “Hierdoor is iedere reis weer anders. Iedere reis blijft weer een uitdaging om helemaal naar wens van de klant samen te stellen. De afwisseling, de uitdagingen, de diversiteit aan reizen en het contact met de klanten zijn allemaal dingen waardoor ik het werken bij Reisburo Cerimovic zo leuk vind.”

In het zonnetje gezet
Om haar jubileum te vieren, is het team deze week samen uiteten geweest. “Ook heb ik een prachtig, waardevol cadeau van Mejasa ontvangen. Dus ik ben zeker in het zonnetje gezet”, sluit Fiona af.