14 juli 2024
Thumbnail voor Fred van Eijk trots op zijn Travel Counsellors

Fred van Eijk trots op zijn Travel Counsellors

DEN HAAG - Deze maand zijn maar liefst elf Travel Counsellors geslaagd voor hun interne opleiding aan de Travel Academy. “In deze roerige tijd ben ik extra trots op Felicia, Josine, Hijke, Marjo, Annie, Markus, Peter, Madelon, Alice, Yannick en Jeroen”, aldus Managing Director, Fred van Eijk.


De Travel Academy biedt kandidaten zonder ervaring in de branche, maar met een passie voor reizen en een sterke drive een kans om te ondernemen. In een periode van 32 weken volgen de deelnemers trainingsdagen op het hoofdkantoor in Den Haag evenals vele online trainingsmodules.

“Super leerzaam”
Volgens Travel Counsellor Marjo Teeuwen-Smulders was de Travel Academy super leerzaam. “Er komen vele facetten van dit mooie vak aan bod. Zo heb ik onder andere geleerd over de reisbranche en luchtvaart, maar ook mijn landenkennis opgefrist. Het ondernemerschap komt uiteraard ook aan de orde. Persoonlijk vond ik het stukje marketing erg interessant, ik heb nu aardig wat kennis over social media en tools als Canva. Ik kan niet wachten om mijn bedrijf verder uit te bouwen!”

 

Positieve instelling
Fred van Eijk, Managing Director van Travel Counsellors Nederland: “Ondanks de wisselende reisadviezen en verwachtingen hebben ze met een positieve instelling het Academy programma voltooid. Met de commerciële ervaring, het netwerk en de inmiddels opgedane kennis, weet ik zeker dat deze elf toppers een succesvolle toekomst tegemoet gaan.”