20 juni 2024
Thumbnail voor FTI: Alles wijst op een succesvolle winter 2023/24

FTI: Alles wijst op een succesvolle winter 2023/24

HOOFDDORP - FTI verwacht een succesvolle winter dit jaar. Dat komt, volgens het bedrijf, mede door het brede scala aan vakantieaanbiedingen, nieuwe bestemmingen, een intensieve vakantie-ervaring én een divers aanbod.


Volgens Karl Markgraf, de FTI Group CEO, wordt er al goed geboekt voor komende winter. “Maar we gaan er ook van uit dat de run op vakanties nog zal komen in het midden van de zomer en in het vroege najaar." In vergelijking met voorgaande jaren legt de CEO verder uit: "De vluchtcapaciteit voor komende winter is voldoende, mensen voelen duidelijk nog steeds de grote behoefte om te reizen en we hebben een onverminderd ruim en sterk hotelaanbod. Alles wijst op een zeer succesvolle winter 2023/24."

FTI benoemd een aantal belangrijke punten voor deze winter. Zo blijven de prijzen stabiel- en is het vluchtaanbod verder uitgebreid vanaf Amsterdam en Brussel. Zo vliegt de touroperator drie keer per week van Amsterdam naar Hurghada met easyJet. Vanaf Brussel staan er vluchten gepland naar Punta Cana met TUIfly.

Verre bestemmingen
Daarnaast biedt de reisorganisatie meer mogelijkheden voor verre bestemmingen. “Voor de winter biedt FTI wereldwijd een volledig aanbod van rondreizen, excursies en hotels om het boeken van een verre reis eenvoudiger te maken", zegt Matthias Huwiler, Managing Director Tour Operating Longhaul & Specialists bij FTI. Vooral bestemmingen in de Indische Oceaan, Afrika en Azië krijgen extra aandacht, zo voegt FTI 45 nieuwe hotels toe in Azië. Ook Kenia, Tanzania en Oeganda staan komende winter in de spotlight en met de nieuwe strandresorts op Zanzibar breidt FTI ook het aanbod in Afrika uit.