19 juli 2024
Thumbnail voor FTI bedankt partners in ontroerend bericht

FTI bedankt partners in ontroerend bericht

Touroperator FTI heeft in een bericht haar partners bedankt voor de afgelopen jaren. De boekingscijfers van de Duitse touroperator bleven dit jaar achter en daarom ging het bedrijf begin deze maand failliet.

“In 8 jaar van fijne samenwerking hebben we samen veel bereikt en mooie vakanties gecreëerd, helaas is het moment gekomen dat wij met veel verdriet afscheid nemen van ons partnerschap”, staat te lezen in het bericht van FTI Nederland.

“Wij waarderen de toewijding, professionaliteit en inzet die we altijd van jullie hebben gekregen. Jullie bijdrage aan ons bestaan is onmiskenbaar geweest en we kijken met een warm gevoel terug naar de tijd waarin we samen hebben gewerkt.”

De touroperator meldt verder dat de website geüpdatet zal blijven worden met informatie omtrent FTI-boekingen.  Het bedrijf roept haar partners ook op het contact te laten verlopen via de contactinformatie die op deze pagina te vinden is en niet met het team binnen FTI Benelux.

“Heel veel succes in de toekomst gewenst en wij hopen dat jullie nog veel mooie vakanties mogen verzorgen!”, zo wordt het bericht afgesloten. “Met grote dank vanuit ons oranje FTI-hart."