20 juni 2024
Thumbnail voor FTI Group breidt Corona Zekerheidspakket uit voor vakantiegangers

FTI Group breidt Corona Zekerheidspakket uit voor vakantiegangers

HOOFDDORP – FTI Group gaat het Corona Zekerheidspakket uitbreiden en verlengd het pakket tot en met 31 mei 2021. De verblijfs- en retourvluchtkosten van vakantiegangers die een positief testresultaat hebben op de bestemming en in quarantaine moeten, worden vanaf deze maand ook gedekt.


FTI Group biedt sinds het begin van deze maand een volledige en uitgebreide bescherming voor en tijdens de vakantie. De reisorganisatie breidt het Corona Zekerheidspakket uit voor zijn gasten en geeft tot en met 31 mei 2021 zekerheid bij het boeken van een pakketreis in het geval van een positieve PCR-test voor het begin van de reis. Als de reiziger een positief testresultaat krijgt op de vakantiebestemming en verplicht is om in quarantaine te gaan, biedt het pakket extra bescherming met een vergoeding voor de onkosten.

“We weten dat veiligheid en zekerheid nu meer dan ooit de hoofdrol spelen bij vakantie”, vertelt FTI-directeur Ralph Schiller. “Daarom hebben we een allround zorgeloos arrangement samengesteld voor onze gasten. Met deze reisbelofte garanderen we vakantiegangers een zorgeloze vakantie met maximale veiligheid, zelfs in uitdagende tijden en zonder extra kosten.”

Verzekeringspartner
Als de gast 72 uur voor aanvang van de vakantie een positieve PCR-test ontvangt, worden de annuleringskosten tot €1.500 per persoon vergoed door verzekeringspartner HanseMerkur. Wanneer er een positieve PCR-test bij aankomst, tijdens het verblijf of voor de terugvlucht wordt afgenomen, neemt FTI extra verblijfs- en maaltijdkosten over voor de gast en medereizigers binnen dezelfde boeking voor maximaal veertien dagen in het geval van quarantaine. Alle kosten voor het boeken van een nieuwe retourvlucht worden ook vergoed tot een maximum van €500 per persoon, met een maximum van €3.500 per boeking.