20 juni 2024
Thumbnail voor FTI introduceert ‘Happy Egypte Days’ en zet extra vluchten in

FTI introduceert ‘Happy Egypte Days’ en zet extra vluchten in

HOOFDDORP - FTI kondigt boekingscampagne ‘Happy Egypte Days’ aan en geeft 150 euro korting op boekingen voor geselecteerde reizen naar de Rode Zee tot en met maandag 22 maart 2021. Volgens FTI is Egypte een ideale vakantiebestemming voor wanneer het toerisme weer opstart.


“Met ruim opgezette hotelcomplexen, een maximale hotelbezetting van momenteel 50 procent en veel ruimte om afstand te houden, biedt Egypte de grootst mogelijke bescherming tijdens een vakantie”, meldt FTI. De reisorganisatie biedt daarom degene die vroeg beslissen over geselecteerde reizen naar Egypte met een reisperiode tot en met 18 december 2021, een korting van 150 euro op boekingen die tot en met aanstaande maandag worden gemaakt. Dit geldt voor boekingen vanaf 1.500 euro die bij reisbureaus worden gemaakt.

Daarnaast ondersteunt FTI de gasten ter plaatse bij de afname van PCR-tests maximaal 48 uur voor de terugvlucht. “We helpen onze gasten om deze test tijdig voor hun vlucht naar huis in Hurghada, Sharm-El Sheik, Marsa Alam of El Gouna te laten uitvoeren en evalueren”, legt Elia Gad namens FTI uit. Ook bij een positief testresultaat ondersteunt FTI haar gasten. “Zowel de kosten voor quarantaine in de geboekte accommodatie als het eten voor de positief geteste gast en zijn medereizigers zijn gedekt”, laat de reisorganisatie weten.

Alle vakantieaanbiedingen kunnen worden gecombineerd met het FlexPlus-tarief en het Corona Zekerheidspakket van FTI. Vanaf 4 juli 2021 vliegt FTI twee keer per week vanaf Amsterdam naar Hurghada met FlyEgypt. “Door de inzet van extra vluchten is de touroperator klaar voor de heropening van Egypte”, sluit FTI af.