17 mei 2024
Thumbnail voor FTI organiseert studiereis naar Malta

FTI organiseert studiereis naar Malta

VALLETTA - FTI organiseert van 29 juni t/m 2 juli een studiereis naar Malta. In een paar dagen tijd kun je als reisprofessional ervaren waarom Malta zo bijzonder is. Daarnaast wordt de studiereis op een speciale manier afgesloten met een concert van Lewis Capaldi. “Wij verzekeren je, na deze reis kun jij je klanten echt overtuigen van een bestemming waar normaal niet zo snel aan gedacht wordt”, aldus FTI.


Voor een bijdrage van 99 euro per persoon kun je vanaf Amsterdam Schiphol Airport met FTI, VisitMalta en Air Malta naar de Zuid-Europese dwergstaat. Tijdens de reis breng je een bezoek aan diverse hotels uit het aanbod van FTI, bewonder je verschillende highlights en ga je als afsluiter naar het concert van Lewis Capaldi – bekend van diverse populaire nummers zoals ‘Someone You Loved’. “Misschien zegt de naam je niet direct iets, maar zijn nummers zul je gegarandeerd kennen na een blik op Google”, luidt de aankondiging van FTI.

De studiereis vertrekt met een klein groepje, waardoor een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van je contactgegevens. Aanmelden kan t/m dinsdag 31 mei.

Webinar
Om Malta nog meer in de spotlight te zetten, organiseert FTI op dinsdag 24 mei van 9:30 tot 10:30 uur een webinar, waar je kans maakt op een gratis verblijf in het LABRANDA Riviera Hotel & Spa op Malta. Tijdens de webinar komt het hotelaanbod ter spraken en worden leuke insidertips en nuttige bestemmingsinformatie gegeven. Aanmelden kan via de link.