19 juni 2024
Thumbnail voor FTI: tijdens coronacrisis gericht op doorontwikkeling van FTI.nl en FTI360

FTI: tijdens coronacrisis gericht op doorontwikkeling van FTI.nl en FTI360

SCHIPHOL - "Zakelijk hebben we de crisis echt gevoeld, de meeste projecten werden on hold gezet. Gelukkig mochten wij in Nederland door met het ontwikkelen van FTI.nl en FTI360, het reserveringssysteem voor de reisagent waar straks het complete aanbod van FTI ingeboekt kan worden", dat meldt Joyce Akkersdijk in gesprek met Reisbizz Magazine in de rubriek 'Koken Met".


"Binnenkort gaan we de pakketreizen en de losse hotels uitbreiden met segmenten voor autohuur en vluchten. Ik ben heel dankbaar voor het feit dat wij gewoon door hebben mogen ontwikkelen en dat er vertrouwen is dat we weer kunnen reizen", vervolgt ze.

Joyce heeft deze zomer in Nederland vakantie gevierd en is ook met haar gezin naar Sicilië geweest. De maaltijd die Joyce en haar man ons aanbieden is dan ook Italiaans.

 

Tjdens het eten kwamen veel onderwerpen aan bod. Op onze vraag waar de focus ligt van FTI voor de aankomende periode, antwoord Joyce: “Die ligt met name op de bestemmingen rond de Middellandse Zee. Turkije, Griekenland, Spanje en Egypte, maar ook de Oriënt is heel belangrijk voor ons. We zien een stijgende vraag naar de bestemming Dubai en voor de winter hebben we extra vluchten met Air Cairo naar Egypte.”

Lees het gehele interview en bezoek de nieuwste uitgave van Reisbizz Magazine.