19 juni 2024
Thumbnail voor FTI’s FLEXPLUS-tarief tijdelijk gratis bij te boeken

FTI’s FLEXPLUS-tarief tijdelijk gratis bij te boeken

HOOFDDORP - FTI wil reisagenten en hun klanten extra zekerheid bieden door middel van het FLEXPLUS-tarief, dat tijdelijk kosteloos wordt aangeboden bij het boeken van pakketreizen via FTI-360. Dit tarief maakt het mogelijk voor reizigers om te profiteren van flexibele omboekings- en annuleringsvoorwaarden.


Afhankelijk van de geboekte vlucht, is het door middel van het FLEXPLUS-tarief mogelijk om te profiteren van verlaagde annuleringskosten tot 15 of 29 dagen voor vertrek. Daarnaast is er een mogelijkheid gratis om te boeken naar een andere reis binnen FTI tot 15 dagen voor vertrek. In sommige gevallen kunnen boekingen met lijnvluchten ook omgeboekt worden.

Het tarief is enkel geldig voor alle reizen inclusief hotel, vlucht en transfer. Op het moment dat de reis aan deze voorwaarde voldoet, wordt het tarief automatisch toegevoegd tijdens het boeken. Eerder was het tarief te boeken tegen een toeslag van 58 euro per boeking. Door het tijdelijk kosteloos aan te bieden hoopt FTI haar klanten een zo zorgeloos mogelijke ervaring te bieden.