14 april 2024
Thumbnail voor Ga mee op ontdekkingsreis naar de swingende steden van het Diepe Zuiden

Ga mee op ontdekkingsreis naar de swingende steden van het Diepe Zuiden

Ben je een echte muziekliefhebber? Ga dan op ontdekkingsreis door de swingende steden van het zuiden van Amerika en beleef waar het allemaal is ontstaan. Special Traffic neemt je mee.

Geniet van livemuziek in New Orleans, Memphis en Nashville waar de Jazz, Blues, Rock-‘n-Roll en Country tot leven zijn gekomen. Maak ook kennis met de roerige geschiedenis van deze regio en bezoek prachtige Antebellums. Laat je verrassen en wordt net als onze Amerika-specialist Anne spontaan verliefd op dit bruisende gebied!

Jazzmuziek in New Orleans
In New Orleans is 100 jaar geleden de jazzmuziek ontstaan en daar is nog steeds veel van terug te horen. Wandel door de sfeervolle straatjes in het bruisende French Quarter District en strijk neer in één van de gezellige barretjes met livemuziek. De bekendste straat die veel toeristen trekt is Bourbon Street, maar wij raden aan om een paar stappen verder te zetten naar één van de vele zijstraten van deze wijk. Een unieke tip is namelijk de Preservation Hall of The Spotted Cat Music Club!

Meer te weten komen over het verbazingwekkende zuiden? Lees gauw verder in Reisbizz Magazine!