17 mei 2024
Thumbnail voor Gratis annuleren tot 30 dagen voor vertrek bij EURAM

Gratis annuleren tot 30 dagen voor vertrek bij EURAM

LEUVEN - Fijn nieuws voor de reisagent. Nu de boekingen weer goed op stoom komen versoepelt EURAM vanaf vandaag de annuleringsvoorwaarden en komt hiermee tegemoet aan de actuele marktsituatie. Boekingen kunnen gratis geannuleerd worden tot 30 dagen voor vertrek.


Alle seinen staan op groen voor de bestemmingen die EURAM aanbiedt. Het ligt niet in de lijn der verwachting maar mocht er onverhoopt toch een bestemming niet toegankelijk zijn vanwege covid zoekt EURAM samen met zijn partners naar een passende oplossing.
Daniëlle Goedkoop; “we zijn blij dat we de gebruikers van EURAM Creative Packaging deze zeer gunstige voorwaarden kunnen bieden. Flexibiliteit zal de komende jaren een belangrijk onderdeel zijn bij de keuze voor een partner voor maatwerkrondreizen. Steeds meer reisprofessionals maken gebruik van onze website en kunnen nu dus nog beter aan de wensen van hun klanten voldoen.”

Annuleringsvoorwaarden
De meeste boekingen kunnen tot 30 dagen voor vertrek gratis geannuleerd worden. Daarna gelden tot 3 werkdagen (72 uur) voor vertrek 20% annuleringskosten. Sommige producten/diensten vallen buiten deze regeling zoals de “non-refundable” producten/diensten.
Hier vallen de producten onder waarbij de annuleringskosten 100% bedragen en meteen betaald moeten worden. De annuleringsvoorwaarden worden sowieso steeds duidelijk per product/dienst vermeld.

EURAM behoudt uiteraard het recht om de voorwaarden aan te passen.