20 juni 2024
Thumbnail voor ‘Grootste aanbod cruisesrederijen van Nederland’ bij Captain Cruise: ’47 in totaal’

‘Grootste aanbod cruisesrederijen van Nederland’ bij Captain Cruise: ’47 in totaal’

VLAARDINGEN - Captain Cruise verzorgt al meer dan vijftien jaar cruises over de hele wereld. Met een passende pakketreis kunnen klanten naar eigen zeggen onbezorgd op cruise, van aansluitende vluchten en hotels tot excursies. “Wij zoeken alles tot in de puntjes uit en maken de droomcruise voor jouw klant compleet”, vertelt de organisatie in de Cruise Special van Reisbizz Magazine.


Captain Cruise biedt het grootste aanbod aan cruiserederijen in Nederland, in totaal 47. “Gaan je klanten voor het eerst op cruise, maar weten jullie niet welke rederij het beste bij jouw klant past? Ga dan naar de Cruise Selector en beantwoord tien vragen. Dan komen er drie rederijen uit die aansluiten bij de wensen van jouw klant”, vertelt Mandy, hoofd reserveringen.

Soorten cruises
Door zo’n groot aanbod aan rederijen biedt Captain Cruise ook veel verschillende soorten cruises, van expeditie cruises tot zeil cruises. “Expeditie Cruises zijn uniek en voor vele een ‘once in a lifetime experience’. Ga met Hapag LIoyd Cruises op expeditie naar Antarctica. In 2024 zijn er afvaarten met Nederlandse reisbegeleiding. Bezoek de Galapagos eilanden met Silversea en sta oog in oog met de Galapagos schildpad.”

Een geheel andere manier van cruisen, kun je ervaren aan boord van een zeilschip. “Het is het laten meevoeren van baai naar baai en de spontane reactie op weer en wind wat zeilen zo uniek en avontuurlijk maakt. Bovendien zijn de zeilschepen van alle gemakken voorzien en hoef je niet in te leveren op luxe en comfort. Aan boord van Star Clippers voel en proef je alle nautische snufjes. Windstar Cruises staat bekend om haar verfijnde service tijdens een zeilcruise.”

Meer weten over het aanbod dat Captain Cruises aanbiedt? Lees dan het hele artikel in de Cruise Special van Reisbizz Magazine.