28 februari 2024
Thumbnail voor Grootste internationale Travel Counsellors-conferentie ooit

Grootste internationale Travel Counsellors-conferentie ooit

Afgelopen weekend vond in het Manchester Central Convention Centre de grootste internationale conferentie ooit plaats van Travel Counsellors. Met meer dan 1.750 vertegenwoordigers wereldwijd, waaronder Travel Counsellors, partners, hoofdkantoormedewerkers en meer dan 200 leveranciers, was deze editie volgens de organisatie uiterst succesvol.

Het evenement, onder het thema 'One Team', vierde de gezamenlijke inzet van Travel Counsellors voor elkaar, hun leveranciers en klanten. CEO Steve Byrne benadrukte het belang van personalisatie en een uitstekende klantenservice, waarbij een investering van 10 miljoen pond in technologie is gepland om dit te ondersteunen.

“Onze gemeenschap bouwt een blijvend bedrijf. We kunnen blijven winnen door technologie en de kracht van de gemeenschap te combineren om het allerbeste te zijn dat we kunnen zijn. Onze strategie is gebouwd op drie kernprincipes: het aantrekken van gelijkgestemde talenten in de gemeenschap, het handhaven van onze leidende prestaties en profiteren van de mogelijkheid voor groei in ons bedrijf, en tot slot, verdere investeringen in technologie om ons nog beter te maken terwijl we een menselijke touch behouden”, aldus Byrne.

Een hoogtepunt van het weekend was het altijd terugkerende galadiner op zaterdagavond, waar buitengewone bijdragen binnen de Travel Counsellors gemeenschap werden erkend en gevierd. Travel Counsellor Caroline van Huigenbos ontving de award voor de beste Travel Counsellor Nederland.