21 mei 2024
Thumbnail voor Guido uit Winter vol Liefde gaat ‘los’ op de Vakantiebeurs

Guido uit Winter vol Liefde gaat ‘los’ op de Vakantiebeurs

Afgelopen week lieten we we al weten dat een van de accommodaties uit RTL programma ‘Winter vol Liefde’ te boeken is via Buro Scanbrit. Voor de liefhebbers hebben we maandag wellicht nog beter nieuws: je kunt Guido, de single (?) uit Zweeds Lapland ontmoeten op de Vakantiebeurs.

Vrijdag 12 januari komt Guido aan het einde van de ochtend naar de Vakantiebeurs in Utrecht. Je kunt hem spotten op de stand van Visit Sweden. Kom wel voor 15:00 uur want van 15:15 uur tot 15:45 uur geeft hij een lezing in het Nordics Theater (Hal 11) over zijn avonturen in de wildernis van Zweeds Lapland. Zoals Guido zelf aangeeft aan Visit Zweden zal hij spreken over zijn "dagelijks leven in de wildernis van Lapland, de leegte, de eenzaamheid die je moet passen, de harde winters maar ook over de enorme schoonheid en rust".

Guido is sowieso een oude bekende op de Vakantiebeurs. De 43-jarige is eigenaar van een wilderniskamp. Afgelopen jaren was hij om deze reden meerdere malen aanwezig op de beurs om zijn kamp en de regio Zweeds Lapland te promoten. Gedurende de zomermaanden organiseert Guido vanuit deze accommodatie diverse activiteiten zoals wandeltochten, vissen en kanoën. In de winter is hij ook nog leraar op een basisschool.

Nu het programma Winter vol Liefde bijna is afgelopen, heeft Guido weer tijd voor de promotie van zijn wildernis kamp en de prachtige regio waarin hij woont.

Locatie: Stand Visit Sweden in hal 11, stand A020.