19 mei 2024
Thumbnail voor HAL verwelkomt Europeanen terug aan boord in de Caraïben met Fly&Cruise aanbod

HAL verwelkomt Europeanen terug aan boord in de Caraïben met Fly&Cruise aanbod

ROTTERDAM - Doordat de Verenigde Staten sinds vandaag de grenzen weer openstellen voor niet-Amerikaanse burgers, kan ook Holland America Line (HAL) sinds maanden gasten aan boord verwelkomen op haar cruises in het Caraïbisch gebied. Hiervoor biedt de rederij een aanbod die niet alleen de prijs van de cruise omvat, maar ook de retourvlucht, een pre-cruise hotelovernachting en luchthaventransfers.


Europeanen die naar tropische warme oorden op vakantie willen, kunnen koers zetten naar de witte zandstranden, zwoele briesjes en azuurblauwe luchten van het Caraïbisch gebied voor een Fly&Cruise prijs vanaf 1.199 euro per persoon voor een achtdaagse cruise, inclusief een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise. De actie is geldig op cruises die vertrekken vanaf 19 december 2021 tot en met 10 april 2022.

Elke Caraïbische cruise van HAL omvat een bezoek aan Half Moon Cay, hun bekroonde privé-eiland in de Bahama’s. Volgens de rederij is dit eiland door hun gasten als de best beoordeelde Caraïbische haven aangemerkt. Daarnaast verkennen de cruises de hele regio op oostelijke, westelijke, zuidelijke, tropische en gedeeltelijke Panamakanaal routes. De cruises variëren van zeven tot twaalf dagen. Voor gasten die meer dan één regio willen verkennen en een langere vakantie willen, biedt HAL back-to-back cruises die gecombineerd kunnen worden tot een uitgebreide Collectors’ Voyage van 17 tot 21 dagen.