7 september 2024
Thumbnail voor Hanita van der Meer officieel gestart als marketing- en communicatiespecialist bij de ANVR

Hanita van der Meer officieel gestart als marketing- en communicatiespecialist bij de ANVR

LEUSDEN - De nieuwe marketing- en communicatiespecialist Hanita van der Meer is vorige week officieel gestart bij de ANVR en voorgesteld aan het bestuur. Hanita is een bekende in de branche en heeft mede daardoor een aardig netwerk binnen de reissector. Het eerste project dat ze oppakt is het ANVR-congres in november.


Door haar werkzaamheden als Sales Manager en later als PR en communicatie specialist bij Thomas Cook en bij OYO Vacation Homes heeft Hanita veel kennis en een jarenlange ervaring in huis die goed van pas komt bij de ANVR, stelt Frank Oostdam. Het eerste grote project waar Hanita mee aan de slag gaat, is het ANVR-congres dat dit jaar van 3 tot en met 5 november in Duitsland plaatsvindt. Volgens Oostdam een mooie gelegenheid voor de leden en businesspartners om Hanita in haar nieuwe rol te verwelkomen. “Je bent snel geneigd om breed te gaan zoeken, maar de schat ligt vaak dichterbij dan je denkt. Dat is ook nu het geval. Ik ben heel blij dat Hanita ons team komt versterken”, aldus de ANVR-directeur.

De eerste weken gaat Hanita vooral luisteren en vragen stellen zoals zij vorige week bij de verschillende vergaderingen heeft gedaan. “De grootste uitdaging gaat voor mij zijn om alles vanuit een breder perspectief te bekijken en een minder commerciële insteek in communicatie te hanteren”, vertelt Hanita. “Verder heb ik in de eerste week al ontdekt dat mijn nieuwe collega's ongelooflijk veel kennis van zaken hebben waar ik veel van kan opsteken. Er zijn heel veel goede initiatieven die misschien onderbelicht zijn gebleven voor de leden, dus daar gaat tevens een deel van mijn focus op gericht zijn. Verder zijn de heren zeer actief op Europees vlak waardoor ze de Nederlandse branche als klein land zeer positief op de kaart weten te zetten.”