14 juli 2024
Thumbnail voor Heleen Akkerman ‘gelokt’ naar hoofdkantoor Klooster Reizen voor jubileum

Heleen Akkerman ‘gelokt’ naar hoofdkantoor Klooster Reizen voor jubileum

Heleen Akkerman vierde vorige week een bijzonder jubileum. De reisadviseur is dertig jaar in dienst bij Klooster Reizen. Heleen werd naar het hoofdkantoor gelokt voor een ‘vergadering’ maar werd ontvangen met veel bloemen, chocolade, confetti en feesttoeters.

"Het begon allemaal 30 jaar geleden bij een klein reisbureautje in de buurt", vertelt de jubilaris. Heleen wilde 'meer' en 'groter' en werd toen getipt dat er een vacature openstond bij Klooster Reizen. De eigenaresse ging namelijk op zwangerschapsverlof. Toen Heleen begon waren er drie kantoren, op dit moment is dat uitgegroeid naar het dubbele. “Het is nog steeds gezellig”, vertelt de feestvierende reisagente. 

“Ik heb eigenlijk nooit iets anders willen gaan doen,” zegt Heleen in gesprek met Reisbizz. “Het werk is divers, het is een leuk team, afwisselend en dan woon ik ook nog eens zo dichtbij dat ik op de fiets kan gaan.” Ook ziet Heleen zeker nog uitdagingen in haar werk. “Ik wil meebewegen met de tijd en niet stil blijven staan.” Ze is dus ook niet van plan om met haar werk te stoppen en zal nog lang te vinden zijn op het kantoor in Winschoten.

“Het hoogtepunt uit die dertig jaar zijn toch wel echt de collega’s waar ik mee werk, de prachtige studiereizen die ik heb mogen maken en natuurlijk de verkiezing van Reisbureau Van Het Jaar waarmee we in de prijzen zijn gevallen", sluit Heleen af.