7 september 2024
Thumbnail voor Helen Lagerwerf en Rianne Spoor versterken team Travel Trend: ‘Bedrijf met hoop potentie’

Helen Lagerwerf en Rianne Spoor versterken team Travel Trend: ‘Bedrijf met hoop potentie’

ROTTERDAM - Travel Trend verwelkomt deze week twee nieuwe medewerkers in hun team. Zo gaat Rianne Spoor aan de slag als medewerker Reserveringen & Sales en betreedt Helen Lagerwerf de functie van Account Manager. Beide dames geven aan graag op salesbezoek te komen bij reisagenten. Helen vertelt in gesprek met Reisbizz.nl over haar nieuwe functie.


Rianne heeft al eerder bij Travel Trend gewerkt en gaat banden aanhalen met reisagenten in het noordoosten van het land. Helen gaat zich bij de salesafdeling voornamelijk richten op het uitbreiden en onderhouden van de relaties tussen Travel Trend en de retail om het bedrijf nog meer onder de aandacht te krijgen. Met dit doel zal ze op verschillende evenementen en leveranciersdagen te vinden zijn en op bezoek gaan bij reisbureaus.

Nieuwe stap
Hiervoor is Helen werkzaam geweest als Product Manager Latijns-Amerika bij Avila Reizen. Na bijna acht jaar bij daar te hebben gewerkt, vond ze het tijd voor een nieuwe stap in haar carrière. “Ik heb een fantastische tijd bij Avila Reizen gehad waar ik nog altijd erg graag aan terugdenk.”

Echter gooide corona roet in het eten op het moment van de wissel van het ene naar het andere bedrijf. Hierdoor moest Helen een uitstap maken naar de sales- en marketingafdeling bij een SaaS-bedrijf voordat ze terugkeerde in de reisbranche. “Het was een erg leerzame en fijne tijd, maar ik miste de binding met het product. Mijn passie voor de reisbranche ben ik nooit verloren, dus naar het stukje passie voor mijn werk was ik erg op zoek. Ook miste ik het B2B-contact.”

Fijne sfeer
Helen geeft aan dat ze gelijk aansluiting vond bij het team van Travel Trend. “Het is een mooi bedrijf dat ik al ken sinds de eerste dagen dat ik in de reisbranche werkzaam ben. Het product dat door Travel Trend wordt aangeboden in combinatie met de doelgroep en de sfeer die bij Travel Trend heerst zodra je het bedrijf binnenstapt, maken het dat ik mij gelijk op mijn plek voelde. In mijn ogen is het een bedrijf met nog een hoop potentie en ik vind het heel erg leuk om hier onderdeel van te mogen zijn.”

Helen kijkt het meeste uit naar het uitbreiden van de relaties met de verschillende partners en hen de hulp bieden die nodig is om Travel Trend binnen de retail nog meer top of mind te maken. Ook zal Helen veel in contact komen met reisagenten en heeft ze meerdere evenementen op de agenda staan, waaronder de leveranciersdag van The Travel Club, het Reisprof Event, TUI & Friends en Reiscreaties.

Helen Lagerwerf

Blij met uitbreiding
Natasja Eshuis, directeur bij Travel Trend, is enthousiast over de versterking van het team. “Ik ben heel blij met deze uitbreiding van Team Travel Trend. De positie van Account Manager is een tijdje (bewust) vacant geweest vanwege de pandemie, maar inmiddels staan er veel leveranciersdagen en andere evenementen voor reisagenten op de planning waarbij Travel Trend graag weer aanwezig is.”