19 mei 2024
Thumbnail voor Holland America Line gaat divers cruiseseizoen in Azië tegemoet

Holland America Line gaat divers cruiseseizoen in Azië tegemoet

ROTTERDAM - Holland America Line heeft voor het Azië seizoen van 2024-2025 een divers aanbod aan afvaarten gepland staan richting het Verre Oosten. Met het aanbod speelt de rederij in op de stijgende vraag voor reizen richting het continent. Met verschillende afvaarten vanuit Hong Kong, Yokohama en Singapore biedt de rederij nieuwe opties.


Het schip Noordam gaat negen verschillende 14-daagse routes varen die Cambodja, Indonesië, Japan, de Filipijnen, Zuid-Korea, Taiwan, Thailand en Vietnam aandoen. Volgens HAL laten de cruises de diversiteit en de unieke historie en cultuur van de verschillende Aziatische landen zien.

Stijgende vraag
Beth Bodensteiner, Chief Commercial Officer bij HAL, vertelt dat de vraag naar Azië sterk blijft stijgen. "Cruisers zijn op zoek naar bijzondere ervaringen en exotische bestemmingen die buiten de gebaande paden liggen, dit levert hen unieke reismomenten op." Door drie vertreksteden aan te bieden, kan de rederij meer diversiteit creëren binnen de routes. “We bieden een sterk programma voor seizoen 2024-2025. Met alleen al 24 havens in Japan en twee dozijn meer havens verspreid over verschillende landen, staat onze gasten een meeslepend Azië-avontuur te wachten.”

Collectors Voyages
De rederij gaat naast de 14-daagse cruises ook zogenoemde Asia Collectors Voyages aanbieden. Dit zijn afvaarten met een duur variërend van 27 tot 42 dagen. Tijdens deze cruises kunnen bezoekers kennismaken met een extra uitgebreide cruise-ervaring.

Legendary Voyages
Daarnaast biedt HAL een aanbod aan Legendary Voyages. De duur van deze cruises variëren van 25 tot 59 dagen en combineren het gevoel van een Grand Voyage met routes die een uitgebreide verzameling aan havens bevat. De meeste Legendary Voyages varen heen en terug of van/naar een Noord-Amerikaanse thuishaven.

Majestic Japan en The Great Barrier Reef
Twee andere nieuwe reizen in het aanbod zijn de 53-daagse 'Majestic Japan'-cruise en de 28-daagse 'Coral Triangle, Volcanoes and The Great Barrier Reef-cruis'". Tijdens de Majestic Japan cruise aan boord van de Westerdam verkennen de gasten heel Japan en een gedeelte van Hawaï. Tijdens de Coral Triangle, Volcanoes and The Great Barrier Reef-cruise verkennen de gasten aan boord van de Noordam vijf landen, waaronder Indonesië en de Filipijnen.