19 mei 2024
Thumbnail voor Holland America Line hervat in juli cruises naar Alaska vanuit Seattle

Holland America Line hervat in juli cruises naar Alaska vanuit Seattle

SEATTLE - Holland America Line biedt deze zomer weer cruises naar Alaska aan, met rondreizen vanuit Seattle. De tien afvaarten die op zaterdag 24 juli tot 2 oktober plaatsvinden, kunnen vanaf nu geboekt worden. De zevendaagse Alaskan Explorer-route, uitgevoerd door het schip de Nieuw Amsterdam, doet Juneau, Icy Strait Point, Sitka en Ketchikan aan.


Aan boord zullen de meeste voorzieningen beschikbaar zijn. Dineren is mogelijk in alle restaurants en speciale gelegenheden, evenals roomservice. Ook is er entertainment in de belangrijkste show lounge, en livemuziek in Lincoln Center Stage, B.B. King's Blues Club en Billboard Onboard.

De cruises naar Alaska zijn beschikbaar voor gasten die hun laatste dosis van een goedgekeurd COVID-19 vaccin ten minste veertien dagen voor het begin van de cruise hebben ontvangen en een bewijs van vaccinatie hebben. Ook de crew is gevaccineerd.

De tarieven voor de zevendaagse Alaska-cruises op de Nieuw Amsterdam beginnen bij een "Have It All" premium pakketprijs van €1449 per persoon inclusief vier populaire extra’s. De cruise-only tarieven beginnen bij €1204 p.p. voor een tweepersoonshut met zeezicht, inclusief de toeslagen.

Gasten die geboekt stonden voor de Seattle-rondreis op de Oosterdam met vertrek op zondag worden overgeplaatst naar een gelijkwaardige accommodatie op de Nieuw Amsterdam, met vertrek op zaterdag. Gasten van de Eurodam die werden getroffen door de verplaatsing van het schip naar Griekenland, worden ook overgebracht naar soortgelijke accommodaties op de Nieuw Amsterdam.