14 april 2024
Thumbnail voor Holland America Line introduceert tool voor passagiers om vaccinatie- en testvereisten snel te achterhalen

Holland America Line introduceert tool voor passagiers om vaccinatie- en testvereisten snel te achterhalen

SEATTLE - Holland America Line heeft een nieuwe ‘Health Protocols Tool’ geïntroduceerd op hun website waarmee passagiers snel kunnen achterhalen welke vaccinatie- en testvereisten voor de bestemmingen van hun cruise gelden. Hierdoor hebben passagiers snel een overzicht van alle richtlijnen en zal het makkelijker worden om voorbereid op cruise te gaan


Met de nieuwe tool kunnen gasten hun boekingsnummer invoeren waarna vervolgens de specifieke vaccinatie- en testvereisten worden getoond. Op dit moment staat de informatie voor alle cruises van 2022 er op. De informatie over de cruises van 2023 zal binnenkort geplaatst worden.

"We hebben veel respons gekregen nu we cruisen openstellen voor meer gasten, maar we erkennen dat verschillende specifieke vereisten per bestemming verwarrend kunnen zijn", aldus Beth Bodensteiner, Chief Commercial Officer van Holland America Line. "Deze zoektool maakt het eenvoudig voor gasten om precies te weten wat ze nodig hebben voor het inschepen."

VeriFLY
Naast de nieuwe tool op de website is er ook een nieuwe update op de app VeriFLY waar reizigers makkelijk hun testresultaten, vaccinatiegegevens en vragenlijsten kunnen indienen vooraf de cruise. Daarnaast zijn met de nieuwe update ook de laatste richtlijnen van de cruises in de app te vinden.

Versoepeling
Holland America Line heeft onlangs de reisbeperkingen omtrent corona op de meeste reizen versoepeld, waardoor cruisen voor een groter aantal gasten mogelijk is geworden. Zo hebben gevaccineerde passagiers niet langer een negatieve coronatest nodig om aan boord te gaan en zijn niet-gevaccineerde gasten welkom met een bewijs van een negatieve coronazelftest.