28 februari 2024
Thumbnail voor Holland America Line kiest voor Lieb Management als PR-bureau

Holland America Line kiest voor Lieb Management als PR-bureau

Cruisemaatschappij Holland America Line kiest Lieb Management als partner voor haar PR en communicatie. Lieb Management zal zowel schakelen met het hoofdkantoor in Seattle, als de Nederlandse thuisbasis van de cruisemaatschappij in Rotterdam en de maatschappij voorzien van strategische brand PR. De samenwerking start per 1 december.

Nicole Conrad, Commercial Director Lieb Management Nederland: “We zijn ontzettend trots dat Holland America Line (HAL) voor Lieb Management heeft gekozen. Wij hebben er zin in om deze cruisemaatschappij bij meer Nederlandse reizigers op de kaart te zetten en ze kennis te laten maken met alle USP’s van HAL, waaronder de culinaire hoogstandjes die aanwezig zijn op de schepen. Ons doel is om door middel van doelgerichte PR en marketingactiviteiten de positie van HAL te versterken en om het marktaandeel reizigers uit Nederland te vergroten.”

Nico Bleichrodt, Vice President International Sales HAL: “Wij kijken uit naar de samenwerking met Lieb en om samen met het team van Lieb de cruisemarkt in Nederland verder uit te gaan bouwen. Zeker omdat we volgend jaar met 2 schepen vanuit Nederland zullen gaan varen en wij verder de capaciteit gaan uitbreiden.”