20 mei 2024
Thumbnail voor Holland America Line komt met vier nieuwe shows op World Stage podium

Holland America Line komt met vier nieuwe shows op World Stage podium

Rederij Holland America Line breidt haar entertainment line-up uit met de introductie van verschillende nieuwe shows op het World Stage podium. De nieuwe shows moeten een “frisse draai geven aan het klassieke format van cruiseproducties.”

"In de afgelopen jaren hebben we één van de sterkste entertainmentervaringen op zee opgebouwd, door te werken met muzikanten en dansers van wereldklasse", zegt Bill Prince, vice president entertainment van de rederij. "Het toevoegen van deze nieuwe theaterervaringen bouwt voort op ons momentum."

Sinds februari 2024 heeft de cruisemaatschappij vier nieuwe shows geïntroduceerd: Song & Dance, Classic Act, All That!, en Hey Mr. DJ. Deze nieuwe shows zijn sinds februari 2024 op schip Eurodam geïntroduceerd en zullen tegen eind juni van dit jaar ook te zien zijn op de schepen Rotterdam, Zuiderdam en Nieuw Statendam waarna ze later dit jaar ook worden aangeboden op andere schepen.

Naast het World Stage podium, breidt Holland America Line het ‘Rolling Stone Lounge’ concept voor rockmuziekliefhebbers uit op meer schepen van haar vloot. De populaire Billboard Onboard muziekervaring, waarbij twee pianisten al dan niet op aanvraag pop hits ten gehore brengen, wordt verder versterkt.