19 juli 2024
Thumbnail voor Ikos Resorts opent nieuw hotel Ikos Porto Petro op Mallorca

Ikos Resorts opent nieuw hotel Ikos Porto Petro op Mallorca

PORTOPETRO - Hotelgroep Ikos Resorts heeft de opening aangekondigd van een nieuw resort genaamd Ikos Porto Petro op Mallorca. Met de opening van Ikos Porto Petro op 16 juni 2023 zal het resort van de luxe all-inclusive hotelketen zijn eerste gasten verwelkomen.


Het nieuwe resort bevindt zich tussen de twee baaien Calo dels Homes Morts en Calo de Sa Torre in het kleine vissersdorpje Porto Petro op ongeveer 62 kilometer van Palma de Mallorca. Door de ligging aan de haven is het resort geschikt voor diverse watersporten en boottochten. Ook worden er wandel- en fietstochten in de buurt aangeboden en kunnen bezoekers een uitstapje maken naar het natuurreservaat Mondrago.

Faciliteiten
Het nieuwe vijfsterrenresort beschikt over vele voorzieningen om bezoekers een luxe all-inclusive ervaring te bieden. Zo biedt het resort vijf verwarmde zwembaden, waaronder een adults-only zwembad en speciale zwembaden geschikt voor kinderen. Ook hebben ouders de mogelijkheid om gebruik te maken van een kinderopvang en zijn er diverse sportfaciliteiten waaronder vier tennisbanen, twee padelbanen en de mogelijkheid om te golfen.

Met de Deluxe Collection suites verwent Ikos Porto Petro de gasten met een aantal exclusieve privileges. In 2024 zal het aanbod uitgebreid worden met spectaculaire drie- en vier slaapkamer suites op de klif met privézwembaden, met absolute privacy en zeezicht.

Uitbreiding collectie
De resorts staan naar eigen zeggen bekend om hun ideale strandliggingen en hun luxe service. De hotelgroep heeft plannen om in de toekomst de collectie aan resorts uit te breiden.