14 juli 2024
Thumbnail voor Jamaica weer open na storm Beryl

Jamaica weer open na storm Beryl

Eerder deze week trok orkaan Beryl over het eiland Jamaica, waar op 3 juli een avondklok werd ingesteld. Jamaica Tourist Board laat weten dat de lucht- en cruisehavens nu weer zijn geopend. Het advies aan bezoekers is om vóór aankomst op de luchthavens contact op te nemen met hun reisadviseur en luchtvaartmaatschappij voor de laatste updates na de orkaan.

“Jamaica staat open voor zaken en, opnieuw, is de veerkracht van het Jamaicaanse volk volledig zichtbaar”, aldus de Jamaicaanse minister van Toerisme, Hon. Edmund Bartlett. “We zijn dankbaar dat er geen grootschalige impact is geweest op onze algemene toeristische infrastructuur en dat onze toeristische sector volledig operationeel is. Onze boodschap aan onze partners en bezoekers is dat Jamaica voor je klaar staat, dus kom terug naar de bestemming waar je van houdt.”

Donovan White, directeur toerisme van de Jamaica Tourist Board, moedigt partners uit de toeristische sector over de hele wereld aan om het woord te verspreiden dat Jamaica open is. “We zijn klaar, bereid en meer dan in staat om onze gasten terug te verwelkomen op ons prachtige eiland”, aldus directeur White. “Jamaica heeft tot nu toe in 2024 meer dan twee miljoen bezoekers verwelkomd, meer dan ooit gerapporteerd in de periode januari tot en met mei, waardoor zijn positie als één van ‘s werelds meest toonaangevende eilandreisbestemmingen verder is verstevigd.”