17 april 2024
Thumbnail voor Jeanelle de Ruiter gestart bij Reismedia

Jeanelle de Ruiter gestart bij Reismedia

SCHIPHOL – Het team van Reismedia is onlangs verder uitgebreid met Jeanelle de Ruiter. Jeanelle richt zich binnen de organisatie op Sales en Event management binnen de zakenreis- en leisureindustrie. Ze was al enige tijd actief als interim manager voor Reismedia, maar heeft er voor gekozen in dienst te treden.


Jeanelle heeft voordat ze bij Reismedia startte, lange tijd gewerkt voor Van Verre Reizen en Kuoni / Tenzing Travel. Ook heeft ze enige tijd gewerkt voor een uitgever van kookboeken.

“Na een periode van werk buiten de reisindustrie, ben ik sinds januari weer helemaal terug in de branche. Tijdens mijn werk als Account & Event manager kom ik zowel oude (en nieuwe) gezichten tegen en dat voelt als een warm bad. Ik kan niet wachten om mijn netwerk verder uit te breiden en veel mooie plannen te maken met onze partners. We hebben zoveel leuke ideeën!”

Reismedia-eigenaar Rob Somsen: "We zijn als organisatie erg bij met Jeanelle in ons team. Ze brengt een heleboel ervaring en energie met zich mee, waardoor Reismedia weer verder uitgebouwd kan worden in kennis, ervaring en mogelijkheden. Ook de komende weken zullen we nog een aantal nieuwe aanstellingen bekendmaken.”