19 juli 2024
Thumbnail voor Jeroen Otto: Trots op tien jaar TUI at Home

Jeroen Otto: Trots op tien jaar TUI at Home

RIJSWIJK - Vandaag bestaat TUI at Home maar liefst tien jaar. TUI feliciteert haar ZRA’s met deze bijzondere mijlpaal. “Ik ben zo ontzettend trots op de ZRA’s, wat een veerkracht en vertrouwen hebben zij het afgelopen jaar aan de consument laten zien”, vertelt TUI at Home Manager Jeroen Otto aan Reisbizz.nl.


Nu de signalen om te reizen langzaam weer op geel komen, draait TUI at Home meer uren dan ooit. Volgens Otto hebben veel ZRA’s op het moment nog een dubbele baan. “Dat betekent dat zij na een lange werkdag elders ‘s avonds nog hun laptop openen om de vele reisaanvragen van TUI te behandelen. Er worden werkdagen gedraaid van 15 uur. Het afgelopen jaar bleek al snel wat voor een impact de gevolgen van Covid-19 heeft op het inkomen.”

Otto stelt dat de huidige situatie in de reisindustrie echter nog te prematuur is voor de meeste ZRA’s om hun tweede baan nu al op te zeggen. “Het knipperlicht effect, zoals we onlangs hebben gezien bij een aantal Griekse eilanden, werkt daar zeker niet aan mee”, aldus Otto. “Overigens merken wij wel dat er een toename is van boekingen naar het populaire eiland Zakynthos. Het zou mooi zijn als Kreta ook binnenkort op geel komt.”

Veel respect en bewondering
De manager benadrukt nogmaals dat hij ontzettend veel respect en bewondering heeft voor de ZRA’s van TUI at Home. “De afgelopen maanden stonden zij 24 uur per dag voor de consument klaar.” Volgens Otto worden zij daar nu voor beloond en is het vertrouwen wat zij uitstralen groot. “Dat zien wij terug in het aantal nieuwe boekingen. De afgelopen tien jaar waren negen vette jaren en één magere. Wij zien de volgende tien jaar met veel vertrouwen tegemoet.”