19 juli 2024
Thumbnail voor José Timmerman en Shirly Habets: jubileumreis naar New York binnen 2 dagen uitverkocht

José Timmerman en Shirly Habets: jubileumreis naar New York binnen 2 dagen uitverkocht

NEW YORK - Tegelijk met haar driejarig jubileum kondigde TUI at Home José Timmerman de bestemming aan van de bijzondere reis die zij en collega/vriendin Shirly Habets samen organiseren. Eigenlijk zou de reis ter ere zijn van een vijfjarig jubileum van het ZRA-schap, maar waarom wachten? De dames nemen in september twintig reizigers mee naar New York. “De stad waar we elkaar leerden kennen”, vertelt José in gesprek met Reisbizz.nl.


José en Shirly ontmoetten elkaar in 2015 tijdens een studiereis naar New York met Sunair Vakanties. Beiden waren werkzaam op een franchisekantoor van VakantieXperts. “Er was gelijk een leuke klik, zowel sociaal als zakelijk. We merkten dat wij vaak op één lijn zaten qua inzichten en doelen die wij wilden behalen in ons mooie reisvak”, vertelt José. Na de studiereis hielden de dames contact om eens te sparren en kwam regelmatig ter sprake of het werken als ZRA niet beter bij hen zou passen. “In maart 2020 besloten we de stap te zetten en sloten we ons afzonderlijk aan bij TUI at Home. Zonder dat we dat van elkaar wisten, startten we op dezelfde datum als ZRA. Toevallig? Geen idee, maar wel super leuk dat het zo gelopen is. Het is nooit een optie geweest om een duo te vormen, maar het is altijd fijn om met een collega plannen te maken en ideeën uit te wisselen.”

Verwachtingen overtreffen
José en Shirly hebben regelmatig contact en kwamen op het idee om bij een 5 jaar bestaan samen een jubileumreis te organiseren naar New York, de stad waar ze elkaar ontmoetten. “Maar waarom wachten? We hadden zoveel leuke ideeën dat we er een klap op wilden geven en het nu al wilden doen.” De plannen voor een door henzelf begeleide reis met een leuk programma werden gemaakt. “Het moet echt een beleving worden. We willen de verwachtingen overtreffen door een unieke reis voor een scherpe prijs te bedenken.”

Het idee werd gedeeld met de volgers van beide dames. De reacties waren volgens José overweldigend. “De eerste aanmeldingen kwamen direct binnen. Afgelopen woensdag hebben we de bestemming onthuld en je gelooft het niet, maar we zijn al volgeboekt. Binnen twee dagen is de maximale capaciteit van twintig personen bereikt.” Op 7 september vertrekt de groep voor vier dagen naar New York.

Ruimte voor eigen ideeën en wensen
Deelnemers aan de reis kunnen zelf bepalen in hoe verre ze deelnemen aan het programma dat José en Shirly hebben samengesteld. “We hebben ons best gedaan om dit zoveel mogelijk te variëren zodat er optimaal kennis gemaakt kan worden met deze indrukwekkende stad. Het is niet zomaar een city trip, maar we zetten in op beleving en het ervaren van de wereldstad. Twee verschillende ‘Travel Experiences’ waar je deel kan nemen aan leuke en unieke excursies. De deelnemers bepalen zelf aan welke van de twee ze deelnemen. Ze moeten zich prettig voelen en krijgen ruimte voor eigen ideeën en wensen.” Beide dames reizen mee voor vragen, tips en vertellen tijdens het ontbijt hoe de dag eruit ziet. “Wie aansluit bij de groep is meer dan welkom. Heb je een ander plan, dan is dat ook goed. Zo beleeft iedereen New York zoals diegene dat zelf wilt.”

Jaarlijkse trip
Het doel van de reis is een leuke trip maken waar iedereen nog lang over na zal praten. Beiden zouden graag jaarlijks zo’n tripje willen neerzetten. “Wij zetten graag een extra stap om de verwachtingen voor deze reis te overtreffen. Natuurlijk is het ook een mooie marketing stunt voor ons beide, maar we investeren zelf ook om deze reis onvergetelijk te maken. Als kers op de taart hebben we tijdens de reis een spannende Tombola waarin een helikoptervlucht boven New York wordt verloot. Dat wil toch iedereen? New York, here we come!”