7 september 2024
Thumbnail voor Jozef Verbruggen nodigt tien ’topboekers’ uit voor toppersreis naar geheime bestemming

Jozef Verbruggen nodigt tien ’topboekers’ uit voor toppersreis naar geheime bestemming

Untamed Travelling zet ook dit jaar zijn best boekende reisagenten in het zonnetje. Directeur Jozef Verbruggen bezoekt dezer dagen de tien beste verkopers van de afgelopen periode in de zogenaamde 'toppertour'. Zij worden niet alleen verblijd met een verrassingspakket, maar worden ook uitgenodigd op een bijzondere reis eind december.

Lieke van Luxembourg, Accountmanager Retail / Marketing Specialist bij Untamed, vertelt over de jaarlijkse actie. “We nodigen onze tien beste verkopers uit, gekeken naar de totale omzet van juli 2023 tot en met juni 2024, voor een reis naar een geheime bestemming”, aldus Lieke. “Jozef heeft inmiddels de eerste zes toppers bezocht: Reismatch Boxtel, TravelTeam Oss, D-reizen Oudenbosch, Travel XL Hillegersberg, Tui at Home Astrid Wemmenhove en Travel Counsellor Karin van der Lei. De laatste vier bezoekt hij vandaag en volgende week.”

Gevraagd naar de reis in december kan Lieke nog niet teveel loslaten. “We gaan nog niet verklappen waar de reis naartoe gaat, maar het wordt een echte Untamed-trip naar een bijzondere bestemming met verblijf in unieke hotels en veel aandacht voor gastronomie.”