19 juli 2024
Thumbnail voor Judith van der Zwaard verlaat ANWB Reizen: Na 18 jaar tijd voor een nieuwe uitdaging

Judith van der Zwaard verlaat ANWB Reizen: Na 18 jaar tijd voor een nieuwe uitdaging

DEN HAAG - Judith van der Zwaard verlaat ANWB Reizen en gaat een nieuwe uitdaging aan bij Travelnauts en het ‘zusje’ Tenzing Travel. “Ondanks dat er nog voldoende uitdaging ligt om het reisaanbod bij de reisagenten onder de aandacht te brengen, ga ik afscheid nemen van ANWB Reizen”, laat Judith weten aan Reisbizz.nl.


“Bij ANWB Reizen zijn we nog volop in ontwikkeling. Toch besluit ik om afscheid te nemen”, gaat Judith verder. “Al langere tijd had ik de wens om weer terug de marketing in te gaan en het liefst bij een reisorganisatie. Onlangs is er een mooie nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen en ga ik mijn persoonlijke reis buiten ANWB voortzetten. Per 1 oktober ga ik beginnen op de marketingafdeling bij Travelnauts (bijzondere reizen met kinderen) en het ‘zusje’ van Travelnauts: Tenzing Travel.”

Judith is FOX/ANWB Reizen dankbaar voor alle mooie stappen die ze heeft mogen maken. “En natuurlijk ook voor de (reis)ervaringen die ik heb opgedaan en de kansen die ik heb gekregen. Maar na 18 jaar is het voor mij tijd om al deze ervaringen mee te nemen en deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik kan met heel veel plezier en trots terugdenken aan het mooie product en de fijne collega’s waar ik al die jaren mee heb gewerkt.”

In de komende weken zal Judith haar werkzaamheden overdragen aan collega Anja van Overbeeke en nieuwe collega Bo van Loon.

Op de hoofdfoto Judith (links) en collega Anja van Overbeeke.