19 april 2024
Thumbnail voor Jutta van Peer aan de slag als accountmanager bij Prijsvrij/D-reizen

Jutta van Peer aan de slag als accountmanager bij Prijsvrij/D-reizen

DEN BOSCH - Om hun “snelle groei” verder vorm te geven, heeft Prijsvrij/D-reizen hun team versterkt met Jutta van Peer in de rol van accountmanager. “Met meer dan vijftien jaar ervaring in vergelijkbare functies, bij o.a. TUI, Thomas Cook, Sunny Cars en recentelijk Sixt, krijgen we met Jutta een zeer ervaren accountmanager aan boord”, aldus Tijs van Schagen, CCO van Prijsvrij Groep.


Jutta wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en verdieping van de commerciële relaties met reispartners voor de merken van Prijsvrij Vakanties en D-reizen. “Ze is een bekend en vertrouwd gezicht in de reisbranche, neemt veel kennis en kundigheid mee en heeft laten zien dat ze accounts uit weet te bouwen naar waardevolle partnerships. Ik ben erg blij met haar komst en ze is een aanwinst voor ons team”, aldus Van Schagen.

Jutta kijkt er naar uit om (opnieuw) te mogen werken met partners vanuit deze nieuwe rol. “Genoeg kansen, ontwikkelingen en projecten om fijne en langdurige samenwerkingen door te ontwikkelen. Een mooie uitdaging waar ik met veel plezier mee aan de slag ga”, aldus Jutta.