20 juni 2024
Thumbnail voor Kees Bikker vanaf september aan de slag als ZRA bij de Travel Counsellors

Kees Bikker vanaf september aan de slag als ZRA bij de Travel Counsellors

Haarlem - Kees Bikker sluit zich vanaf 1 september aan als ZRA bij de Travel Counsellors. De laatste jaren was Bikker winkelmanager van drie D-reizen filialen in Haarlem. Toen na het faillissement bleek dat geen van de winkels werd meegenomen in de doorstart, besloot hij zijn klanten niet langer te willen laten wachten en daarom het initiatief voor een persoonlijke doorstart te nemen.


Bikker was al eerder ondernemer als franchisenemer bij GoodBookers en is daarvoor zijn loopbaan begonnen bij Reisbureau Nijenhuis in Arnhem en Wageningen. “Het voelt goed om nu alleen nog maar aan de slag te gaan met het regelen van mooie vakantiereizen voor mijn klanten nu de wereld weer van het slot gaat”, aldus Bikker. “Het is ook fijn dat ik mij nu niet meer hoef bezig te houden met allerlei randzaken.”

Bikker was al eerder in contact gekomen met Travel Counsellors en andere ZRA’s die zijn aangesloten. “Ik kreeg direct het gevoel dat de visie van deze organisatie het beste aansloot op mijn eigen denkwijze.” Bikker zal zijn eigen website travelkees.nl blijven uitbreiden met reistips en verhalen, maar stuurt lezers van daaruit nog meer naar zijn diensten als zelfstandig reisspecialist bij de Travel Counsellors.