19 juli 2024
Thumbnail voor Klooster Reizen Winschoten de gelukkige winnaar van de ANWB Cuba winactie

Klooster Reizen Winschoten de gelukkige winnaar van de ANWB Cuba winactie

DEN HAAG - De ANWB startte in april in samenwerking met Air Europa een winactie voor de reisagent en aangesloten reisbureaus: boek zoveel mogelijk ANWB rondreizen naar Cuba. Hierbij kon de winnaar twee retourtickets winnen naar één van de long haul bestemmingen van Air Europa. De gelukkige winnaar was Klooster Reizen in Winschoten en voor de bekendmaking gingen Anja van Overbeeke en Bo van Loon van ANWB speciaal op pad naar het kantoor.


De dames van het reisbureau waren blij verrast met de winst. “Samen met een mooie bos bloemen hebben we de cheque overhandigd en konden we er een speciaal moment van maken”, vertelt Bo. “We hebben daarnaast ook veel leuke reacties ontvangen op de winactie. Erg fijn, het was voor ons echt een manier om niet alleen Cuba in het zonnetje te zetten, maar ook de reisagenten en reisbureaus.”

De ANWB hoopt het komende jaar nog veel motiverende winacties op te zetten. “Hier zijn we al volop mee bezig! Momenteel hebben we een toffe winactie lopen in samenwerking met het verkeersbureau van Thailand: boek zo veel mogelijk ANWB rondreizen naar Thailand en win één van de tien studiereisplekken voor onze studiereis naar Thailand van 14 t/m 21 september 2023. Meer informatie hierover is te vinden op anwb.nl/reisagenten.”