20 mei 2024
Thumbnail voor Live To Travel Event: nieuwe bestemmingen, DMC’s en exposanten

Live To Travel Event: nieuwe bestemmingen, DMC’s en exposanten

TIEL - Voor het eerst na twee jaar werd gisteravond weer het Live To Travel Event gehouden in het van der Valk hotel in Tiel. Op het event vertelden zo’n 30 exposanten alles over Afrika, de Indische Oceaan en Oceanië. Daarnaast presenteerde Live To Travel haar nieuwe brochures. Anja Bos van Face2Face Travel was aanwezig op het event en neemt ons mee in haar bezoek.


“Wat fijn om na twee jaar de partners van Live To Travel weer live te zien en uiteraard was er ook een groot aantal Face2Face Travel collega’s aanwezig.”

“Na een heerlijk buffet werd de beursvloer geopend met vertegenwoordigers uit Uganda, Ethiopië en talloze uit Zuid-Afrika en de Caraïben. Ik sprak met DMC's uit Grenada en Mauritius die heel blij zijn met de rechtstreekse verbinding vanuit Brussel met Air Belgium die prefereer partner is van Live To Travel. Ze vertelden over hun nieuwe bestemmingen Malediven en Canada en stelden twee nieuwe medewerkers voor uit het team.”

“Freek Sikkema won de hoofdprijs van de quiz: het ultieme safaripakket met 2 nachten Finfood, 2 nachten Laluka safari lodge, 2 nachten Moditlo en 2 nachten Kapama. Maar er werden ook overnachtingen in Kenia, Dominicaanse Republiek en Mauritius verloot. Kortom het was een ouderwetse fijne bijeenkomst vol plezier en waar ik veel heb geleerd.”