6 december 2023
Thumbnail voor Maak kans op een retourticket naar New York of Boston met JetBlue tijdens het Reisbizz Festival

Maak kans op een retourticket naar New York of Boston met JetBlue tijdens het Reisbizz Festival

“Voor veel agenten is dit de eerste kennismaking met JetBlue. We zijn de new kid on the block en we hebben een verhaal te vertellen. Dat ga ik doen”, zegt André. De luchtvaartmaatschappij is enorm druk met alle voorbereidingen voor het onthalen van de allereerste JetBlue vlucht ooit op Schiphol. De vlucht komt aan op 30 augustus en diezelfde dag vertrekt weer een vlucht naar JFK. “Dit is een primeur voor JetBlue en Schiphol. Er zijn maanden van voorbereiding aan vooraf gegaan en nu is het dan zo ver. Let’s go! Blue skies ahead.”

Vanaf 30 augustus begint JetBlue met de eerste dagelijkste vluchten naar JFK. “Op 21 september komt daar de dagelijkse non-stop verbinding naar Boston bij. Ik verwacht dat er nog meer Europese steden zullen worden aangevlogen in de nabije toekomst. JetBlue wil de Europese markt graag kennis laten maken met een andere manier van vliegen. Daarnaast breidt het routenetwerk in de USA, Cariben en Midden-/Zuid-Amerika zich gestaag uit. En wellicht komt er nog wel een derde vlucht vanaf Amsterdam bij. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen”, aldus André.

Wil jij ook bij het Reisbizz Festival aanwezig zijn, maar was je te laat met inschrijven? Dan heb je geluk, want we hebben nog een aantal "wildcards" beschikbaar. Meld je nu aan.