25 oktober 2024
Thumbnail voor Marc van Deursen tijdens Summer of Love Event: Ook dit jaar weer recordomzetten

Marc van Deursen tijdens Summer of Love Event: Ook dit jaar weer recordomzetten

DEN BOSCH - Het dak ging eraf bij de ‘Summer of Love’, een event dat is georganiseerd door Prijsvrij Vakanties en D-reizen. Het feest werd gehouden in Den Bosch waar ruim 350 medewerkers en partners bij elkaar kwamen om het begin van de zomer te vieren.


De avond stond in het teken van de jaren ’70 en werd gevuld met optredens van onder andere We want ABBA, Douwe Bob, Gerard Ekdom en Waylon. Naast de optredens konden de gasten ook genieten van cocktails en culinaire foodcorners.

Marc van Deursen, CEO van Prijsvrij Vakanties en D-reizen, sprak iedereen toe tijdens het event. “We boeken ook dit jaar weer recordomzetten, dat is dankzij jullie. Zowel in de winkels als online zetten we een topprestatie neer. Daar kunnen we met z'n allen enorm trots op zijn.”

Stichting b.y. Kids
Daarnaast zette hij de stichting 'b.y. Kids' van Prijsvrij Vakanties en D-reizen in de spotlight. “Een stichting die mij aan mijn hart gaat door zich in te zetten voor kinderen uit gebroken gezinnen”, aldus Van Deursen. De stichting organiseert speciaal voor hen een weekend met sportieve workshops, activiteiten en optredens van artiesten. Het event zal in september plaatsvinden.