19 juli 2024
Thumbnail voor Mariëlle Henzen van TravelTeam start TravelTeam consult

Mariëlle Henzen van TravelTeam start TravelTeam consult

OSS - Reisadviesbureau TravelTeam voegt per 1 september de optie TravelTeam consult bij hun dienstverlening toe. Reizigers die nog geen reis bij TravelTeam hebben geboekt kunnen tegen een vergoeding gebruik maken van de kennis en ervaring van de Travelconsultants. Reisbizz.nl sprak met Mariëlle Henzen, directeur/eigenaar van TravelTeam.


Het reisadviesbureau krijgt dagelijks veel telefoontjes van ongeruste reizigers. “Dat begon vorig jaar toen we vanwege de lockdown op slot zaten. Ik heb toen een oproep gedaan op social media.  Reizigers die hun reis niet bij ons hadden geboekt en vastliepen met omboeken en dergelijke bood ik onze begeleiding aan. Geheel vrijblijvend”, vertelt Mariëlle. Daar werd goed gehoor aan gegeven. “Het betekende een investering in tijd maar die hadden wij toen ook. Dat resulteerde in een kleine veertig aanvragen waarvan ik er ruim dertig heb kunnen afhandelen naar tevredenheid. Deze reizigers zijn direct nieuwe klanten van ons geworden.”

Onrust bij reizigers
Nu de huidige situatie en de steeds veranderende reisadviezen nog steeds voor veel onrust zorgen bij reizigers, heeft TravelTeam de service aan hun dienstverlening toegevoegd. “Wij merken nog steeds dat reizigers hun vraagstelling bij ons neerleggen. Ook nieuwe klanten die wij nog niet kennen weten ons te vinden”, vervolgt Mariëlle. “Om aan die vraag te kunnen voldoen, kunnen geïnteresseerde reizigers zonder dat ze een reis bij ons hebben geboekt tegen een vergoeding om advies vragen. Ook klanten die zelf digitaal hun reis hebben geboekt maar toch nog vragen hebben over bijvoorbeeld richtlijnen van het RIVM, maatregelen of visavereisten kunnen hier gebruik van maken.”

De kosten van het TravelTeam consult bedragen 45 euro per uur met een minimum van 45 euro per consult. Bij het eerste contact wordt er een indicatie gegeven aan de klant hoeveel tijd het gaat kosten. Indien aan de hand van deze informatie wordt besloten de reis door TravelTeam te laten verzorgen, worden de gemaakte kosten van het consult in mindering gebracht op de reissom en worden alleen de standaard bemiddelingskosten doorbelast.