17 mei 2024
Thumbnail voor Mark Verbunt Country Manager Thomas Cook Nederland

Mark Verbunt Country Manager Thomas Cook Nederland

SCHIPHOL - Reisorganisatie Thomas Cook heeft Marc Verbunt benoemt als Country Manager voor de Nederlandse markt. Na het faillissement in 2019 was Verbunt betrokken bij de wedergeboorte van Thomas Cook en staat daarmee dus aan de wieg van de huidige organisatie.


Mark Verbunt is geen vreemde voor Thomas Cook. In 2015 startte hij als Senior Front-End Developer op kantoor in Hoofddorp en groeide daar in een aantal jaar uiteindelijk door tot Head of Digital Alignment voor de Europese markt. “Ik word er enorm blij van om mensen hun welverdiende droomvakantie te bieden. We werken er allemaal hard voor, dan wil je ook dat het goed is. Bij Thomas Cook staat de klant altijd centraal en daarom hebben we ook zo’n breed aanbod: er zit echt voor iedereen wat wils tussen. Daarvoor zet ik me maar al te graag in”, vertelt Verbunt.

Naast zijn functie als Country Manager zal hij ook zijn rol als Digital Product Manager in Europa blijven vervullen. In 2021 keerde het merk Thomas Cook na twee jaar afwezigheid terug naar Nederland.