17 april 2024
Thumbnail voor Melanie Huizer nieuwe verantwoordelijke binnendienst bij Reismedia

Melanie Huizer nieuwe verantwoordelijke binnendienst bij Reismedia

SCHIPHOL - Het commerciële- en eventteam van Reismedia is per 3 juli uitgebreid door de komst van Melanie Huizer. Melanie is afkomstig van Zoover en wordt verantwoordelijk voor de ondersteuning van de sales-, accountmanagement en eventactiviteiten en gaat de volledige binnendienst verder vormgeven.


Voordat Melanie aan de slag ging bij Reismedia, werkte ze bij Zoover als team lead klantenservice. Daarvoor was ze werkzaam bij verzekeraar Allianz Direct. Ook bij Buro Scanbrit en VakantieXperts de Groot heeft Melanie ruime ervaring opgedaan.

Contact met reisagent en reisaanbieders
“Voor mij is dit een enorme uitdaging die ik met beide handen aanpak”, vertelt Melanie. “Ik was toe aan een nieuwe stap. De reisbranche is een wereld waar ik heel graag in wilde blijven werken. Dat kan bij Reismedia in een, voor mij, nieuwe rol. Ik ben heel blij dat ik de kans krijg om de sales- en eventafdeling te ondersteunen. En wat ik erg leuk vind, is dat ik contact blijf houden met de reisagenten en de reisaanbieders.”

Senior Account Manager Linda Andeweg: "Jeanelle (de Ruiter) en ik zijn ontzettend blij met Melanie in ons team; ze kent de branche vanuit meerdere invalshoeken en kan vanuit haar eigen ervaringen veel toevoegen. We hebben veel plannen, dus haar komst is zeer welkom!”