10 mei 2024
Thumbnail voor Michelle de Wit keert terug naar Travelcenter de Wit

Michelle de Wit keert terug naar Travelcenter de Wit

Michelle de Wit keert terug bij Travelcenter de Wit. Michelle verliet het familiebedrijf twee en een half jaar geleden om toe te treden tot het managementteam van Prijsvrij Vakanties. Vanaf 1 december keert ze echter terug op het oude nest om samen met haar zusje Emmie de Wit het belang in Travelcenter de Wit geleidelijk aan over te nemen van Ad de Wit.


“Ik ben Marc van Deursen (CEO Prijsvrij Vakanties red.) heel erg dankbaar voor het vertrouwen en de kansen die ik heb gekregen om mezelf en het bedrijf verder te kunnen ontwikkelen”, laat Michelle de Wit weten. “We hebben afgelopen jaren mooie stappen gezet. Er is bij D-reizen een solide en succesvolle nieuwe basis gelegd. Er is daarbij niet alleen veel aandacht voor de klant maar ook voor het personeel. Ik vind het mooi dat zo’n grote organisatie als Prijsvrij Vakanties daar het belang van inziet en dus de ruimte voor geeft. Mede door de prettige samenwerking met Marc, binnen het managementteam en het retailteam van D-reizen ben ik zelf ook iedere dag met een lach op mijn gezicht naar mijn werk gegaan.”

Toch is het nu tijd voor de volgende stap. “Travelcenter de Wit gaat me aan het hart. Er is een erg sterke emotionele verbinding die nooit helemaal weg is gegaan. Mijn vader Ad heeft de leeftijd om het wat rustiger aan te gaan doen. Het is wat dat betreft dus nu of nooit," aldus Michelle de Wit.