28 februari 2024
Thumbnail voor Michelle de Wit: We maken het samen tot een groot succes

Michelle de Wit: We maken het samen tot een groot succes

HOOFDDORP - Nadat Prijsvrij Vakanties een deel van de D-reizen filialen heeft geopend, zijn er inmiddels 69 kantoren weer in de running. Reisbizz.nl sprak Michelle de Wit, Chief Retail Officer van D-reizen, over het succesvol heropenen van de reisbureaus.


Michelle is zeer te spreken over het heropenen van de winkels. "Elke week worden er 6 tot 8 winkels geopend. Er wordt kritisch gekeken welke kantoren wij wel of niet openen. Sommige winkels worden ook samengevoegd." Op dit moment zijn 69 kantoren van het eerder failliet verklaarde D-reizen weer draaiende. Vorige week zijn de goedlopende winkels in Emmen en Oudenbosch feestelijk geopend.

Positieve uitwerking
De reisorganisatie lijkt de zaken weer goed op de rit te hebben. "Wij zijn blij met het feit dat we de bezetting goed op orde hebben en dat het personeel het samen met ons tot een groot succes wil maken", gaat Michelle verder. De onlangs gelanceerde campagne ‘It's a brand new D’ heeft een positieve uitwerking gehad. "Dit zien wij direct terug in de toename van boekingen op de reisbureaus en online boekingen via de website. Wij zijn erg blij met het resultaat tot nu toe."