9 mei 2024
Thumbnail voor MSC Cruises vaart komende winter in Caribisch gebied vanuit St. Maarten en Barbados

MSC Cruises vaart komende winter in Caribisch gebied vanuit St. Maarten en Barbados

GENÈVE - MSC Cruises heeft vandaag haar winterseizoen 2021/22 herbevestigd in het Zuid-Caribisch gebied, waar MSC Seaview tijdens het seizoen gestationeerd zal zijn voor cruises van 7 en 14 nachten vanaf St. Maarten en Barbados vanaf 5 december. Het schip zal vanuit de twee inschepingshavens verschillende routes uitvoeren.


Oorspronkelijk zou de reisroute van MSC Seaview Martinique en Guadeloupe aandoen. Echter hadden de autoriteiten van deze eilanden besloten dat cruiseschepen geen gasten aan land mochten brengen vanwege de coronasituatie op de eilanden en de lage vaccinatiegraad. Met Philipsburg, St. Maarten, en Bridgetown, Barbados, als alternatieve inschepingshaven wordt het winterprogramma toch nog op een veilige en gezonde manier in deze regio uitgevoerd.

Routes
De eerste route vertrekt vanuit de haven van Philipsburg, de hoofdstad van Sint Maarten, en Bridgetown, Barbados; met bezoek aan Castries in St. Lucia; Sint-Joris, Grenada; Basseterre, St. Kitts en Nevis, alvorens terug te keren naar St. Maarten. De tweede route vaart vanuit St. Maarten en Bridgetown; met bezoeken aan Roseau, Dominica; St John's in Antigua en Barbuda; Road Town in Tortola en dan terug naar Sint Maarten.

Binnenkort zal MSC Cruises haar Fly & Cruise pakketten voor deze bestemming publiceren. Alle gasten aan boord van de MSC Seaview moeten volledig gevaccineerd zijn en binnen 72 uur voor afvaart een PCR-test doen.