9 mei 2024
Thumbnail voor MSC Cruises zet aankomende zomer de gehele vloot in

MSC Cruises zet aankomende zomer de gehele vloot in

GENÈVE - MSC Cruises heeft bevestigd dat hun volledige vloot van negentien schepen in de zomer van 2022 zal varen. De rederij biedt voor aankomende zomer bijna 500 afvaarten aan om uit te kiezen. Onder dit aanbod vallen onder andere lange rondvaarten in Noord-Europa, maar ook strandcruises in het Carabisch gebied.


Van de vloot worden maar liefst veertien schepen ingezet in de Middellandse Zee, het grootste aanbod ooit van MSC Cruises in de Middellandse Zee. Eén van de nieuwste schepen van de rederij, de MSC Virtuosa, zal het aanbod van cruises in Noord-Europa gaan verrijken. Het vaarschema is ook vernieuwd; zo zal de MSC Orchestra voor het eerst een stop maken in Lissabon.

Maatregelen
Sinds augustus dit jaar varen gasten van MSC Cruises onder bescherming van een gezondheids- en veiligheidsprotocol dat ontworpen is om zich aan te passen aan de situatie aan wal. Daarnaast zijn alle MSC-cruisevakanties alleen toegankelijk voor volledig gevaccineerde gasten, een maatregel die ook voor de zomer van 2022 zal gelden. MSC Cruises hoopt op deze manier de best mogelijke bescherming voor gasten en bemanning te blijven garanderen.

Meer informatie over de vaarroutes van MSC Cruises vind je via deze link.