20 juni 2024
Thumbnail voor Munckhof wederom ‘Best Managed Company’ in Nederland

Munckhof wederom ‘Best Managed Company’ in Nederland

HORST - Voor de elfde keer op rij is Munckhof uitgeroepen tot één van de ‘Best Managed Companies’ van Nederland. Jaarlijks vergeeft Deloitte deze titel aan bedrijven met aantoonbare ambities en vernieuwing, die toekomstgericht denken en hier hun organisatie op inrichten. Slechts twintig andere bedrijven hebben dit jaar dezelfde benoeming gekregen.


Volgens Munckhof is het een groot compliment om ondanks de huidige omstandigheden deze titel toegekend te krijgen. “Het zijn uiteindelijk onze bijna twee duizend collega’s die onze dienstverlening elke dag weer opnieuw waarmaken en laten zien waar we voor staan”, laat algemeen directeur bij Munckhof Tom Roefs weten. “In het afgelopen jaar heeft dat door de coronacrisis voor alle collega’s de nodige uitdagingen met zich meegebracht.”

Munckhof heeft ruim negentig jaar aan vervoerservaring op het gebied van personenvervoer en zakenreizen. Zo bestaat hun dienstverlening onder andere uit zakelijke reizen in binnen- en buitenland voor zowel publieke als private sector, zorg gerelateerde personenvervoer en pendeldiensten voor de toeristische en recreatieve sector.