23 mei 2024
Thumbnail voor Muziek, walking-dinner en gezellig samenzijn bij HAL Eindejaars Event

Muziek, walking-dinner en gezellig samenzijn bij HAL Eindejaars Event

Op donderdag 7 december vond in de Sociëteit aan de Maas in Rotterdam, het Eindejaars Event van Holland America Line plaats. Nico Bleichrodt en Pascal Driever blikten samen met de genodigden terug op een succesvol 2023 en deelden een aantal noviteiten voor 2024/25 en zelfs 2026.

In de sfeervolle Sociëteit opende Bleichrodt de avond met een welkomstwoord, waarna samen met ruim 50 aanwezige business partners met glas bubbels werd geproost op een prettige samenwerking. Bleichrodt blikt samen met z’n team terug op een geslaagd 2023 waarbij HAL alle 11 schepen weer in de vloot heeft ingezet.

Vooruitblik
Ook werd er vooruit gekeken naar de komende boekingsjaren, waarbij Azië, Alaska en de Legendary Voyages een belangrijke rol spelen. Gedurende de avond werd er een 4-gangen walking dinner geserveerd en een muzikale verrassing door Bleichrodt zelf geïnitieerd.

Muzikaal intermezzo
Bleichrodt, groot liefhebber van muziek, vertelde dat hij naar Sublime radio luisterde en geraakt was door een nummer gezongen door Wouter Hamel. “Als je dan toch het jaar feestelijk afsluit samen met je partners hoort daar een muzikale verrassing bij. Daar hoop ik niet alleen naast mezelf, jullie ook een groot plezier mee te doen”, lacht Bleichrodt. Het muzikale intermezzo met Wouter Hamel, Lilian Hak en band viel goed in de smaak.

HAL kan terugkijken op een succesvol 2023 en op een geslaagd Eindejaars Event.