18 april 2024
Thumbnail voor Na jaren afwezigheid opent TUI winkel in Waddinxveen, dit weekend feestelijke opening

Na jaren afwezigheid opent TUI winkel in Waddinxveen, dit weekend feestelijke opening

TUI heeft eerder deze maand, na een grondige verbouwing, de nieuwe TUI shop in winkelcentrum Gouweplein in Waddinxveen geopend. Hiermee is TUI na een aantal jaren afwezigheid weer terug in het straatbeeld van Waddinxveen. Aankomend weekend wordt dit gevierd met een officiële opening en leuke (win)acties voor klanten.

De spiksplinternieuwe winkel opende op 12 februari de deuren. “We zijn heel trots dat we deze mooie winkel hebben kunnen openen op deze prachtige plek in Waddinxveen”, vertelt regional manager Astrid van der Zwaag. Het winkelcentrum Gouweplein is volgens Astrid de perfecte locatie voor de winkel. “De afgelopen weken hebben we al gemerkt dat we hier heel welkom zijn. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om langs te komen. De koffie staat klaar!”

TUI investeert heel bewust in de reisbureaus als belangrijk onderdeel van de omnichannel strategie. “In deze strategie bestaan online en offline naast elkaar. De 136 shops verdeeld over heel Nederland geven het merk een gezicht en staan dichtbij de klant. En die klant weet het reisbureau (weer) steeds meer te vinden. Mensen hebben behoefte aan zekerheid, persoonlijke aandacht en advies. En daarvoor kunnen ze nu dus ook weer terecht bij TUI Waddinxveen”, aldus de reisorganisatie.

Vrijdag 23 en zaterdag 24 februari wordt de opening feestelijk gevierd. “Op vrijdagmiddag om 17.30 uur zal wethouder Kerssies in aanwezigheid van genodigden de officiële opening verrichten. En gedurende het hele weekend zijn er leuke (win)acties voor klanten. Zoals een rad met leuke prijzen en een bibberspiraal. Het enthousiaste TUI team staat klaar om iedereen welkom te heten!”, sluit TUI af.