18 oktober 2024
Thumbnail voor Natasja Eshuis: ‘Het gaat lekker met de boekingen’

Natasja Eshuis: ‘Het gaat lekker met de boekingen’

ROTTERDAM – Na het onlangs opengaan van de grenzen voor bestemmingen in de VS ziet Travel Trend een stijging van het aantal offerteaanvragen. Inmiddels zijn de eerste reizigers al onderweg.
“Het gaat lekker met de boekingen”, meldt een tevreden CEO Natasja Eshuis aan Reisbizz.nl


Al snel na de aankondiging dat de grenzen van de VS heropend zouden worden zag de reisspecialist het aantal offerteaanvragen gestaag groeien. Volgens Natasja Eshuis lijkt het nu de grenzen daadwerkelijk open zijn, er meer ruimte komt voor vertrouwen bij de consument om te reizen.

“De aankondiging van het heropenen van de grenzen is natuurlijk al een tijdje geleden. Wij verwachten wel dat consumenten die nog aarzelden om hun lopende offerte om te zetten in een boeking, die beslissing sneller zullen nemen nu de grenzen echt open zijn”, stelt Eshuis.

Genoeg mogelijkheden voor de winter
Naast Florida, wat natuurlijk een fijne bestemming voor de winter is, ziet Eshuis nog meer mogelijkheden. “Neem de nationale parken in het (zuid)westen, die zijn mooi in de herfst en winter. En laten we een besneeuwde Bryce Canyon niet vergeten, dat moet magisch zijn!”

Uitbreiding verkoopteam
Vanwege de vele boekingsaanvragen heeft Travel Trend het verkoopteam uitgebreid. Caroline Riemers ging vorig jaar vervroegd met pensioen om ruimte te maken voor de jongere generatie. “De zeer ervaren verkoopmedewerkster stond echter nog te trappelen om nog een hoogseizoen mee te draaien. Ze is direct gestart deze week, Travel Trend heet haar van harte welkom!”